دانلود مطالب مفید

چند مقاله به زبان انگلیسی

برای دانلود مطلب کلیک کنید.

principles of cell proloifrations

Download Now

File name: principles of cell proloifrations.pdf

3436 0

Protein[2].nanotechnology.3HAXAP

Download Now

File name: Protein2-nanotechnology-3HAXAP.pdf

3433 0

Stem Cell Research-Medical Applications and Ethical Controversy

Download Now

File name: Stem Cell Research-Medical Applications and Ethical Controversy.pdf

3436 0
 

Weiner_Neural Stem Cells Methods and Protocols 2nd ed_9781588298461

Download Now

File name: Weiner_Neural.pdf

3433 0
 

 

کشف ماده درمانگر آلزایمر در جلبک‌های خلیج فارس

کشف ماده درمانگر آلزایمر در جلبک‌های خلیج فارس

نتایج تحقیقات یک پژوهشگر کشورمان تایید کننده‌ی ترکیب هموتائورین به عنوان ترکیب احتمالی درمان‌گر آلزایمر در جلبک‌های بومی حوزه خلیج فارس و دریای عمان است. به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی مهدی‌نیا، پژوهشگری که بر روی وجود این ترکیب در جلبک‌ها تحقیق کرده است در حاشیه‌ی نخستین کنفرانس علوم و فنون دریایی و اقیانوسی در خرمشهر توضیح داد: ماده‌ی هموتائورین نوعی آمینواسید است که توسط جلبک‌ها به عنوان متابولیت تولید می‌شود. برخی پژوهشگران معتقدند که این ترکیب می‌تواند داروی درمان بیماری آلزایمر باشد که هم اکنون در دنیا فاز سوم تحقیقات خود را پشت سر می‌گذارد. به گفته‌ی وی پیش از این در سال 1970 این ماده در یک جلبک قرمز دیده شده، اما نوع آن جلبک از سوی گروه پژوهشگر مشخص نشده است. همچنین در سال 2010 نیز یک گروه ایتالیایی این ترکیب را در برخی دیگر از جلبک‌ها شناسایی کرده‌اند، اما باز هم نوع جلبک‌ها را اعلام نکرده‌اند. این پژوهشگر با اشاره به هزینه‌های بالای درمان بیماری آلزایمر و نگهداری از بیماران مبتلا خاطرنشان کرد: شناخت ترکیباتی که می‌توانند برای این بیماری خاصیت درمانی داشته باشند و یا از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند، از اهمیت بسزایی برخوردار است. به همین دلیل بر آن شدیم تا با بررسی امکان وجود این ماده در جلبک‌های بومی دریایی ایران، جلبک‌هایی که توانایی تولید این ترکیب را دارند شناسایی کنیم. مهدی‌نیا افزود: در این پژوهش 12 گونه جلبک از جلبک‌های سبز، قرمز و قهوه‌ای بومی منطقه خلیج فارس به ویژه قشم بررسی شده‌اند که وجود این ماده در 10 نمونه از این جلبک‌ها به اثبات رسیده است. در حالی که بیشترین مقدار این ماده در یک جلبک قهوه‌ای به نام دیکتوتیا تولید می‌شود. وی ابراز امیدواری کرد که با شناخت غلظت بالای ترکیب هموتائورین در این جلبک‌ها این ماده پس از انجام مطالعات آزمایشگاهی و بالینی به عنوان مکمل غذایی در آینده‌ای نزدیک به جامعه علمی کشور معرفی شود. این پژوهشگر با اشاره به این که شیمیدان‌ها پیش از این، ماده هموتائورین را به روش شیمیایی به راحتی سنتز می‌کرده‌اند، توضیح داد: باید پذیرفت ماده‌ای که به صورت شیمیایی سنتز می‌شود با ماده‌ی تولید شده در طبیعت تفاوت‌های زیادی دارد. وی گفت: جلبک‌های بومی ایران، خواص درمانی و غذایی بسیاری دارند، اما متاسفانه در سبد خوراک جامعه جایی ندارند.

 

Download Now

File name: alzheimer-s-discovery-therapist-in-the-persian-gulf-algae.pdf

2980 0

منابع قرانی برای جنین شناسی

- کتاب توحید مفضل

 

1-http://www.miraclesofthequran.com/scientific_89.html

2-http://health.howstuffworks.com

3-http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_differentiation

4-http://en.wikipedia.org/wiki/Embryo

5-http://en.wikipedia.org/wiki/Prenatal_development

6-http://miraclesofthequran.persianblog.ir

مولکول بتا کاتنین برای تشکیل ریشه دندان مورد نیازاست

مولکول بتا کاتنین برای تشکیل ریشه دندان مورد نیازاست

محققان نشان دادند که پروتئینی به نام ß-catenin به شدت در ادنتوبلاست‌ها، سلول‌های تولید کننده عاج دندان که برای تشکیل ریشه ضروری هستند ، بیان می‌شود. به گزارش بنیان به نقل از sciencedaily، انجمن‌های بین المللی تحقیقات دندانپزشکی آمریکا (IADR / AADR)، به تازگی مقاله‌ای را با عنوان
"ß-catenin در ادنتوبلاست‌ها برای تشکیل ریشه دندان لازم است"، به چاپ رسانده است. این مقاله توسط Tak-Heun Kim و Cheol-Hyeon Bae از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ملی کره نوشته شده است که در مجله تحقیقات دندانپزشکی IADR / AADR منتشر شده است. ریشه دندان، همراه با بافت های اطراف آن، حفظ کننده دندان در فک هستند. ریشه پس از تشکیل تاج طی فرآیندی به نام مورفوژنز توسعه می‌یابد. در حالی که مکانیسم های سلولی ومولکولی تکوین ابتدایی دندان و مورفوژنزتاج بطورگسترده مورد مطالعه قرار گرفته است، اطلاعات کمی در مورد مکانیسم های مولکولی کنترل کننده تشکیل ریشه دندان در دست است. دراین مطالعه، Kim و Bae نشان دادند که پروتئینی به نام ß-catenin به شدت در ادنتوبلاست‌ها، سلول‌های تولید کننده عاج دندان که برای تشکیل ریشه ضروری هستند‌، بیان می‌شود. غیر‌فعال کردن ß-catenin دربافت‌های خاص در ادنتوبلاست‌های درحال تکوین، سبب تولید دندان های آسیا فاقد ریشه و دندان های پیشین نازک می شود. در شروع تشکیل ریشه در دندان آسیای جهش یافته، اپیتلیوم گردنی بطور رأسی برای تشکیل غلاف اپی‌تلیالی ریشه گسترش می‌یابد. اما تمایز سلول های ادنتوبلاست ریشه با از دست دادن سلول های لایه اپتلیالی درونی مختل شده، لایه‌های اپی‌تلیالی بیرونی بدون ریشه گسترش می‌یابند و بافت‌های پری‌اودنتال به سمت پالپ دندان گسترده می‌شود. این نتایج نشان می‌دهد که نیاز سلولی مستقلی برای سیگنالینگ Wnt / ß-catenin در مزانشیم دندانی برای تشکیل ریشه وجود دارد.

Download Now

File name: Molecule beta-catenin is required for the formation of root.pdf

3117 0

 

قواعد کلی جستجو در گوگل

برای یک لحظه تصور کنید که چه اتفاقی می افتاد اگر چیزی به نام موتور های جستجو (یا همان Search Engine) وجود نداشت. مطمئنا دنیای بزرگی همچون اینترنت به یک غار بی ابتدا و انتها بدل می شد. خب حالا که خوشبختانه این ایده رشد یافته و بزرگ شده است دانستن روشهای استفاده از این ابزارهای مفید و بطور مشخص مفید ترین و معروفترین آنها یعنی Google می تواند بسیار موثر باشد. در این مقاله کلیه راههای مفید و ترفند های جستجو در گوگل آمده است که دانستن آنها در مواقع ضروری بسیار مفید می باشد.

معرفی بافت‌شناسي (Histology)

histology

 

بافت‌شناسي يكي از شاخه‌هاي علم ريخت شناسي (Morphology) بوده و از اين علم منشاء گرفته است.

هر بافت مجموعه‌ای از سلول‌ها است که معمولاً دارای شکل، عمل و منشاء جنینی واحدی هستند.

پیام برای استاد